Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Доставка и плащане

1.Доставка

 

Борса „ФАТУМ”  извършва доставки на стоки, поръчани през сайта borsafatum.com за територията на гр. Велико Търново и гр.Русе със собствен транспорт. За страната доставки се извършват чрез куриерски фирми по избор на клиента.

Ако сте краен потребител и купувате продуктите за лично ползване не е задължително да се регистрирате като потребител в сайта. Ако изберете да се регистрирате вие ще имате достъп до още услуги, като преглед на предходни поръчки, промяна на информацията в профила ви и др.

Ако сте едрови клиент регистрацията в сайта е задължителна!

За да направите поръчка като регистриран потребител е необходимо да използвате своят e-mail адрес и парола за да се идендифицирате (Вашият профил) .
При първа заявка ще се свържем с вас за потвърждаване и уточняване на детайли.
Ако някой от артикулите липсва, той няма да бъде заменен с друг продукт без да ви уведомим и без вашето съгласие.  

За клиенти  на едро:

            За комбинирана поръчка ( книги + други артикули, като стойността на другите артикули е минимум 30% от стойността на поръчката):

  •  При поръчка над 200 лв. доставката е безплатна и се извършва с куриерска фирма до посочен от вас адрес. Срокът за доставка е до 2 работни дни.
  •  При поръчка под 200 лв. Разходите по доставката се заплащат от клиента по ценова листа на съответната куриерска фирма в момента на получаването на пратката.

При поръчка само на книги - доставката е за сметка на клиента, независимо от стойността на поръчката.

За крайни потребители:

(тези, които купуват продуктите за лично ползване)

- При поръчка над 50 лв. доставката е безплатна и се извършва с куриерска фирма  до посочен от вас адрес . Срокът за доставка е до 2 работни дни.

 - При поръчка под 50 лв. Разходите по доставката се заплащат от клиента по ценова листа на съответната куриерска фирма в момента на получаването на пратката.

2. Плащане

Заплащането на поръчаните артикули се извършва с наложен платеж при доставянето на стоката или предварително с банков превод.

 

За повече информация можете да се обърнете към Борса „ФАТУМ”на e-mail: fatum_borsa@abv.bg или fatum_borsa_ruse@abv.bg , както и на телефони 0892 217 470 за гр.Велико Търново или 0894 492 162 за гр.Русе.