Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

УСЛОВИЯ


ВНИМАНИЕ! Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт, се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.

 

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които Борса „ФАТУМ” предоставя Услуги на потребителите си посредством Интернет магазина borsafatum.com. Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на изградените хипер-връзки, разположени на сървъра на borsafatum.com Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите условия.

 

 

Правила за използване на сайта

 

Борса „ФАТУМ” като създател и собственик на този интернет сайт borsafatum.com ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена.

 

 

Права и отговорности

 

Материалите и услугите в този Сайт са ограничени само до посочените условия за тях, без да се осигуряват каквито и да е гаранции, включително търговски и целеви. Borsafatum.com има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някоя от информацията публикувана в този Сайт е възможно да се отнася до продукти и услуги, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти. 

 

 

Информация от потребителите

 

Borsafatum.com не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. 

 

Защита на личните данни

 

Като част от взаимоотношенията във връзка с ползването на настоящата услуга, ние изискваме от вас лични данни като: е-мейл и пощенски адрес, телефон, име, фирмени данни и др.  Предоставяйки тези данни на Борса „ФАТУМ” вие се съгласявате да използваме тази информация при осигуряване на услугите, предоставяни чрез този сайт. 

 

Промяна на цени на стоки 

 

Borsafatum.com има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на изпращане на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, borsafatum.com има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

 

Търговски марки

 

Всички използвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от авторското право, които са притежание на техните собственици.

 

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата e-mail и телефони.