Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

ЗА НАС

Борса „ФАТУМ” се занимава с търговия на дребно и едро с канцеларски материали, офис консумативи, ученически пособия, детски книжки, играчки, картонени игри и пъзели, парти артикули, покани за рожден ден и други. От създаването си досега приоритет в работата ни е бързото и качествено обслужване на клиентите, гъвкавост , за да се нагодим към непрекъснато променящия се пазар и стремеж към усъвършенстване. Именно това е и причината за все по-широката гама от предлаганите от нас продукти. Голямата складова наличност , както и ритмичните доставки ни дават възможност да удовлетворяваме нуждите на нашите клиенти адекватно и в срок.

В последните години Борса „ФАТУМ” натрупа и доста опит в работата по европейски проекти, свързани с осъществяването на училищни програми. Работим съвместно и с детски градини, читалища и библиотеки.

Борса „ФАТУМ” има два действащи обекта в страната.Освен предлаганите артикули , обектите ни са оборудвани с машини за копиране, принтиране, сканиране и подвързване на документи.

Екипът на Борса „ФАТУМ” е от обучени и мотивирани служители, които компетентно ще ви помогнат да направите своя информиран избор.